Een nieuw leven

2 min read

Een nieuw leven

Het is de hoogste tijd voor een BIZGOODZ News Update.

Eind februari heb ik een prachtige zoon op de wereld gezet. Jasper is nu bijna een half jaar en het gaat goed met ons! Hij kijkt verwachtingsvol de wereld in en is heel nieuwsgierig wat er allemaal om hem heen gebeurt. Alles wat in zijn bereik ligt pakt hij stevig vast en ontdekt zo stapje voor stapje de wereld om hem heen. Echt een klein wonder!

Jasper laat me zien wat er écht toe doet in het leven. Tevens zorgt hij ervoor dat ik nóg beter voel, wat mijn persoonlijke missie is: Bijdragen aan een wereld waar er geen primaire grondstoffen meer uit de aarde worden gehaald en waar alle reeds gebruikte materialen zorgvuldig worden hergebruikt of gerecycled.

BIZGOODZ zal met hart en ziel haar bijdrage leveren aan een circulaire economie door waardevolle restmaterialen en circulair gemaakte producten aan te bieden aan geïnteresseerde kopers.
Samen met andere bedrijven, ontwikkelaars en creatieven kunnen we een wereld creëren waar we trots op kunt zijn. Waar Jasper en de volgende generatie later ook trots op kunnen zijn.

Het afgelopen half jaar hebben er diverse producten op BIZGOODZ een nieuw leven gevonden, in binnen en buitenland. Graag willen we meer partijen blij maken met circulaire inkoop en afzet.
Heeft jouw bedrijf interessante restmaterialen of maken jullie circulaire producten? Dan zetten we dat graag ter verkoop op BIZGOODZ. Ken je een partij die ook op BIZGOODZ moet komen te staan, laat het ons weten! 


Let's create a circular economy together!

Klik hier door naar de hele news update.

You make a new life, making new choices
- Sean Stephenson -


Stay connected

Sign up today