Het hergebruiken en upcyclen van bestaande materialen is de eerste stap naar waardebehoud en een gezonde samenleving.

1 min read

Het hergebruiken en upcyclen van bestaande materialen is de eerste stap naar waardebehoud en een gezonde samenleving.

Deze week werd me gevraagd waarom ik met BIZGOODZ ben gestart. Waar zit je passie als het om restmaterialen gaat? Je hebt voor mooie merken gewerkt op marketing gebied en nu richt je je op afval? Waarom?

Dat is een goede vraag, waarbij ik merk dat er meerdere aspecten voor mij zijn samengekomen met BIZGOODZ. De marketingkennis en -ervaring van de afgelopen 17 jaar zet ik graag in voor iets waar ik voldoening van krijg en kan bijdragen aan een gezonde samenleving. Door het studeren in Australië en het maken van een wereldreis werd de wereld voor mij een stuk kleiner en overzichtelijker. Hierdoor voel ik me enorm verbonden met natuur en de wereld waarop we (samen) leven.

De afgelopen jaren realiseer ik me steeds meer hoeveel schade we aanrichten met ons  verspillende en vervuilende economisch systeem.
Daar wil ik met BIZGOODZ verandering in brengen door het hergebruik van restmaterialen van bedrijven makkelijker te maken en circulair ontwerp te stimuleren.

Hoe meer materialen een nieuw leven krijgen, hoe beter het is voor onze aarde en hoe groter de impact op een gezonde circulaire samenleving.Dat is de reden dat ik BIZGOODZ ben gestart. 

Let's create a circular economy together!

Klik hier voor de link naar het artikel in Groene Zaken

Klik hier voor de volledige nieuwsbrief

“The secret of change is to focus all your energy,
not on fighting the old, but on building the new.
- Socrates -


Stay connected

Sign up today