Dag van de Duurzaamheid

1 min read

Dag van de Duurzaamheid

Op de Dag van de Duurzaamheid hoorde ik dat we in Nederland naar schatting nog maar 5% hebben behaald van de doelstelling om in 2050 100% circulair te zijn. Ik ben me bewust dat we nog maar aan het begin zitten om een circulaire economie te creëren. Toch raakt het me dat het lastig blijkt de wereld in beweging te krijgen. Er wordt nog veel te veel gepraat en te weinig actie ondernomen. Wat kunnen we hieraan te doen?

Naar mijn mening is het nodig de oplossing dichterbij onszelf te zoeken, bewuster te worden van het gevolg van onze weggooi cultuur en hiervoor verantwoordelijkheid te nemen. Dus begint het bij de vraag: Wat kan IKhieraan doen?
Vandaar start BIZGOODZ een challenge om de kans te bieden om dit jaar goed af te sluiten. Doe dus mee!

Klik hier door naar de hele news update.


Stay connected

Sign up today